Data-drevet teknologi til bedre inkasso

Branchen for inkasso og inddrivelse af ubetalte fakturaer trænger til fornyelse. Igennem de sidste 100 år er der basalt set ikke sket revolutionerende nyheder. Det er for de fleste virksomheder stadig en besværlig og dyr proces som ofte foretages af virksomhedens advokat til en dyr timepris. Andre er slet ikke klar over mulighederne. Derfor afskriver mange virksomheder de ubetalte fakturaer i stedet for at få dem inddrevet. Udover at det for den enkelte virksomhed er tab direkte på bundlinjen, så indgår alle disse ubetalte fakturaer fra alle Danmarks virksomheder også i et stort samle tab for den nationale økonomi.

Hos Debito vil vi redefinere og revolutionere hele processen omkring betaling og inddrivelse af ubetalte fakturaer og tilgodehavender mellem kreditorer og debitorer. Vi mener fremtiden ligger i ny viden. Og den viden er i høj grad til stede hos studerende. Derfor er vi meget åbne omkring samarbejder, studieprojekter, praktikforløb og lignende som kan give spændende muligheder for begge parter.

Fremtidens teknologier for inkasso

Hvordan kan vi f.eks. tænke automatisering, digitalisering, Machine Learning, Artificial Intelligence, Big Data og blockchain teknologier ind i inkassobranchen? Kan vi kommunikere på andre måder til både debitorer og kreditorer. Kan vi inddrage etik og filosofi? Kan vi finde andre forretningsområder? Kan vi beregne tendenser for betaling med algoritmer? Skal vi tænke helt anderledes end vi gør i dag?

Uanset om du læser Medialogi, Jura, Filosofi, Kommunikation, Økonomi, Matematik eller et andet studie, er vi meget åbne for at samarbejde omkring dit projekt. Der er mulighed for at du eller din gruppe kan sidde hos på vores kontor helt eller delvist.

Vi er derfor blandt de virksomheder som søger én eller flere studerende som vil arbejde med os i et innovativt forløb.

Vi håber du vil være med til at give os inputs og innovere på fremtidens løsninger indenfor inkasso og inddrivelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *